fbpx

“İçinden Geçtiğimiz Süreçler, Yeniden Doğabilmenin Umudunu Taşıyor”

Biz onu ekran önünde canlandırdığı dizi karakterleriyle tanıdık ancak Buğra Gülsoy, bundan çok daha fazlası… Dizi oyunculuğunun yanı sıra roman yazan ve tiyatro oyunları sahneleyen Gülsoy ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Oyuncu, yönetmen, yazar Buğra Gülsoy edebiyat dünyasındaki yolcuğuna devam ederken son zamanlarda “Bahar” dizisindeki performansıyla da çokça konuşuluyor. “Birinci Kıyamet”, “İkinci Kıyamet” ve “Luna” romanlarıyla ciddi bir okur kitlesi yakalayan Gülsoy, şimdilerde “Cırcır Böcekleri, İtler ve Biz” tiyatro oyunuyla izleyenlerden büyük bir beğeni topluyor. Tabiri caizse on parmağında on marifet olan Buğra Gülsoy ile edebiyat dünyasından oyunculuğa, tiyatrodan özel hayatına dair özel bir söyleşi yaptık.

Yazının tamamına Sürdürülebilir Üretim dergisinin 16. sayısından (Mayıs-Haziran 2024) ulaşabilirsiniz.

Total
0
Paylaşım
Benzer İçerikler
Oku

“Hayata Devam Etmek, Duyarsızlık Değildir”

Kahramanmaraş depreminin üzerinden bir ay geçti. Yas sürecinde her birimiz psikolojik olarak farklı reaksiyonlar gösteriyoruz. Klinik Psikolog Aslıhan Oskanbaş, “İnsan, ilişki içinde iyileşir. Kendimizi toplumdan soyutlamadan, güvende hissettiğimiz ilişki ağlarının içinde kalmalıyız.” diyor.
Oku

Beyniniz Yeşil, Kalbiniz Griyse Bu İş Olmaz!

Kimi zaman bir çobanla dağın başında, kimi zaman köylüyle tarlada görüyoruz onu. “Önce kalbinizin yeşillenmesi lazım” diyen haberci ve programcı Güven İslamoğlu ile doğada olmayı, doğaya ait olmayı konuştuk…
Oku

“İnsanlığın Geleceği Tohumda Saklı”

Sağlık ve beslenme üzerine yaptığı ezber bozan yorumlarla dikkat çeken Dr. Ümit Aktaş ile bir araya geldik. “Hastalıkların şifası ilaçta değil, doğru beslenmede” diyen Aktaş, laboratuvarda üretilen hibrit tohumların hastalıkları artırdığını söylüyor.
Oku

“Mevcut Gıda Sistemi Dünya Nüfusunu Besleyemiyor”

BM Tarım ve Gıda Örgütü (FAO) Türkiye Temsilci Yardımcısı Dr. Ayşegül Selışık ile ileri günlerde etkilerini daha da derinden hissedeceğimiz küresel gıda krizini konuştuk. Kırılgan, eşitliksiz, sağlıksız ve yetersiz olan mevcut gıda sistemimizin dünya nüfusunu besleyemediğini söyleyen Selışık, “Bu durumu kimseyi geride bırakmadan dönüştürmek zorundayız.” diyor.